Info verhuur dartbanen

De oplossing voor uw darttoernooi

Dartbanenverhuur.nl is gevestigd in (Assen) het Noorden van Nederland. Momenteel beschikken wij over 40 dartbanen die geheel compleet worden geleverd met dartborden, scoreborden en stiften. Uiteraard zijn al onze banen voorzien van goede verlichting en kunnen we eveneens uw toernooi compleet verzorgen door ook de toernooileiding in handen te nemen. Zo bestaat dan de mogelijkheid om via onze software in poules te spelen of direct een knock-out systeem op te zetten.

INFORMATIE DARTBANENVERHUUR.NL

U wilt een darttoernooi organiseren? Dartbanen huren? Dat kan bij Dartbanenverhuur.nl. Wij bieden U professionele dartbanen met een afmeting van 150 cm breed en 225 cm hoogte inclusief led verlichting op de banen.

Momenteel beschikken wij over 40 dartbanen die geheel compleet worden geleverd met dartsborden, scoreborden en stiften. Uiteraard zijn al onze banen voorzien van goede verlichting en kunnen we eveneens uw toernooi compleet verzorgen door ook de toernooileiding in handen te nemen. Zo bestaat dan de mogelijkheid om via onze software in poules te spelen of direct een knock-out systeem op te zetten.

BEDRIJFSFEEST?

Niets leuker dan tijdens een bedrijfsborrel, netwerkbijeenkomst, teambuilding middag of avond, jubileum etc je collega’s uit te dagen voor een onvergetelijk potje darten! Dartbanenverhuur.nl heeft diverse spelvarianten voor een geslaagd bedrijfsfeest.

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie of direct een reservering maken? Neem vrijblijvend contact op met Dartbanenverhuur. Wij bieden voor elke darttoernooi of event een oplossing.

U kunt ons telefonisch  bereiken tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

Bel 06-55477162 of vul het contactformulier in onder Contact.